LabelPrint tõstis lisandväärtust

Trükitööstuse LabelPrint juhatuse esimees Sten Sarap rääkis semnaril „Kuidas rahastada tööstuse arengut, et nende ettevõte ebaõnnestus esimesel korral EASist tehnoloogiainvesteeringute toetust taotledes seetõttu, et ette oli näidata liiga väike lisandväärtus töötaja kohta ning planeeritud ekspordikasv ei vastanud EASi ootustele.

Järgmisel kahel korral need puudused kõrvaldati, rääkis ettevõtte juhatuse esimees Sten Sarap oma ettekandes. LabelPrint on saanud kokku toetust 10,8 miljonit krooni. Koos sellega on ettevõte investeerinud tootmistehnoloogiasse 27 miljonit krooni ning kasvatanud selle tulemusel ettevõtte mahte välisturgudel 10-15% aastas.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Käsi­raamatud