Autor: Birjo Must • 19. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Milder konkreetseid vastuseid ei anna

Baltika juht Meelis Milder ei rääkinud selgesõnaliselt, kas ettevõtte suuromanikud kavatsevad ka ise aktsiaid märkida ning jättis vastuseta küsimuse emissiooni garanteerimise kohta.

„Ettevõtted ikka aeg-ajalt võtavad turult raha,“ kommenteeris uut aktsiaemissiooni Milder.

„Kui meie senised kaks emisiooni olid mõeldud kriisiga toimetulemise finantseerimiseks, siis seekordne on juba mõeldud kasvu toetamiseks,“ sõnas ta.

Milder lisas, et ettevõtte tänased suuraktsionärid loomulikult toetavad emissiooni ja ilmselt ka kasutavad oma eelisostuõigusi.

Samas on Baltika tema sõnul huvitatud ka uute aktsionäride lisandumisest. „Usun, et emissioon on huvitav ka väikeaktsionäridele, kes saavad oma eelisostuõigust kasutades omandada aktsiaid turuhinnast oluliselt odavamalt,“ lausus Milder.

Milder jättis vastamata küsimusele, kas emissioon on kellegi poolt garanteeritud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077