Autor: Ain Alvela • 7. aprill 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sillamäel liigub tööinfo suust suhu

Väikeses kohas loevad töötajate otsmisel sageli kõige rohkem isiklikud suhted.  

Sillamäel asuva vanade akude ümbertöötlemise ja plii tootmisega tegeleva ASi Ecometal nõukogu liige Tõnis Kaasik kinnitas, et töötajaskond on ettevõtte töölehakkamisest 2003. aastal olnud  väga stabiilne – lahkujaid peaaegu polegi, pigem on tööle soovijaid rohkem kui vabu töökohti.

„Info vabade töökohtade olemasolust liigub Sillamäel suust suhu,“ ütles Kaasik. „Kõige keerulisem on ehk leida tootearendusega seotud spetsialisti, kui meil selle järele peaks vajadus tekkima.“

Kaasikul pole kogemust töötajate konkurentidelt ülelöömisega, küll on ta seda meelt, et kogenud võtmeisikute hoidmine on erakordselt oluline.

Heaks töötajaks peab ta inimest, kelle varasemad töökogemused on kombinatsioonis teadmiste ja vajaliku haridusega.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077