Autor: Anu Jõgi • 29. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Volvo palkab 1200 uut töötajat

Volvo teatas täna, et palkab 1200 uut töötajat, põhiliselt insenere, kirjutab Helsingin Sanomat

Volvo tegevjuhi Stefan Jacoby sõnul tahab Volvo sel aastal oluliselt rohkem autosid müüa kui aasta tagasi. "Katsetame oma tulevikku," ütles ta. "See tähendab, et peame pingutama, et hinna poolest konkurentsis püsida. Meie autod lähevad hästi kaubaks terves maailmas."

Jacoby sõnul investeerib Volvo Euroopa tehaste võimsuse efektiivistamisse. Nõudlus autode järele on kasvanud USAs, Euroopas ja Hiinas. Ka Jaapanis on nõudlus üllatavalt tugevana püsinud.

Volvo pöörab ka rohkem tähelepanu paindlikumale tootmisele. "Praegu on turu käitumist väga raske ennustada," ütles Jacoby ja märkis, et hea oleks, kui tehased suudaksid vajadusel kiiresti turu muutustele reageerida.

Volvo kavatseb järgmise viia aasta jooksul investeerida 11 miljardit dollarit tootearendusse ja seadmetesse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077