Hugo Osula: Gaselli turuks on Põhjamaad

Mootor Grupi omanik Hugo Osula sõnul Gasell ehk kiiresti kasvavate ettevõtete turg on Põhjamaad.

"Gasellile tooks edu selliste toodete müük Põhjamaa ja Skandinaavia turule, mis on igapäevased nutikad tooted ning mis muudaksid elu lihtsamaks, odavamaks ja käepärasemaks," kommenteeris Osula Gaselli ettevõtte eduvalemit.

Ettevõtja sõnul tuleb täpselt ära tunda, mida meie lähinaabrid vajavad ja kes on praegu maailmas kõige suurema rahakotiga.  "Jutt käib siis ainult ekspordist, lõpetage see koduturul ehitamine," lausus Osula.

Ta märkis, et Põhjamaa on meile lähiturg, kus meid usaldatakse ja tuntakse ning seal on lihtne alustada.

Eile toimus Äripäeva kiiresti kasvavate ettevõtete Gaselli kongress. Tänases Äripäevas on avaldatud Gaselli TOP, kus esineb kõige enam kaubandus- ja ehitusettevõtteid. Äripäeva küsib täna ettevõtjatelt, et kui praegu luua ettevõte eesmärgiga, et see kasvaks kiiresti, siis mis valdkonnas.


 

Osale arutelus

  • Alyona Stadnik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara