Autor: Kadrin Karner • 6. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arula: loodetavasti lähevad egiptlased varsti koju ja hakkavad tööle

Egiptusesse saematerjali eksportiva Toftan AS juhi Martin Arula sõnul laheneb Egpituse poliitiline olukord loodetavasti kasulikus suunas, inimesed lõpetavad mässamise ning pöörduvad tagasi oma endise elu juurde.

„Olukord tundub natuke rahulikum kui vahepeal. Kaupade mahalaadimised Egiptuse sadamates käivad, mis tähendab, et sadamate töö häiritud ei ole ja arusaamine on ikkagi selline, et poliitiline olukord laheneb meile soodsas suunas. Arvatavasti lähevad nad (mässajad-toim.) varsti koju ära ja hakkavad jälle tööd tegema,“ rääkis Arula reedel. Ta avaldas lootust, et väga valuliselt olukord Egiptuses nende ettevõtte käekäiku ei mõjuta ja kaubatarned Egiptusesse jätkuvad.

Järgmine kaubasaadetis läheb kuu aja pärast ja arvatavasti klaarib olukord selleks ajaks ära, arutles Toftani juht. Infot, et rahutused kauba hinda või vastuvõetavaid koguseid muutnud oleks, Arulal pole. „Hindadele ilmselt väikse surve tuleb,“ prognoosis ta siiski. 

 

 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077