Arula: loodetavasti lähevad egiptlased varsti koju ja hakkavad tööle

Egiptusesse saematerjali eksportiva Toftan AS juhi Martin Arula sõnul laheneb Egpituse poliitiline olukord loodetavasti kasulikus suunas, inimesed lõpetavad mässamise ning pöörduvad tagasi oma endise elu juurde.

„Olukord tundub natuke rahulikum kui vahepeal. Kaupade mahalaadimised Egiptuse sadamates käivad, mis tähendab, et sadamate töö häiritud ei ole ja arusaamine on ikkagi selline, et poliitiline olukord laheneb meile soodsas suunas. Arvatavasti lähevad nad (mässajad-toim.) varsti koju ära ja hakkavad jälle tööd tegema,“ rääkis Arula reedel. Ta avaldas lootust, et väga valuliselt olukord Egiptuses nende ettevõtte käekäiku ei mõjuta ja kaubatarned Egiptusesse jätkuvad.

Järgmine kaubasaadetis läheb kuu aja pärast ja arvatavasti klaarib olukord selleks ajaks ära, arutles Toftani juht. Infot, et rahutused kauba hinda või vastuvõetavaid koguseid muutnud oleks, Arulal pole. „Hindadele ilmselt väikse surve tuleb,“ prognoosis ta siiski. 

 

 

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Käsi­raamatud