Lenne püsib stabiilsel kursil

Väikelaste rõivaid valmistava õmblusettevõtte OÜ Lenne juht Urmas Leeman ütles tänavusi tulemusi ja järgmise aasta plaane kommenteerides, et suurt langust pole neil masuaastatel olnud, kuid pole oodata ka suuri hüppeid.

Urmas Leeman lausus hetkeolukorda kommenteerides: "Käive on kasvanud küll, kuid mitte väga oluliselt, kuskil 7%. Meil ei olnud suurt langust, tegutsesime stabiilselt."

Leeman lisas, et järgmisel aastal kasvab käive ilmselt samuti protsentides, mitte kümnetes protsentides. "Suuri hüppeid ei tule," ütles ta.

Lenne teenis 2009. aastal 135,4 miljoni kroonise käibe juures 56,8 miljonit krooni kasumit. 2008. aasta käibeks oli 124,5 miljonit ja kasumiks 4,1 miljonit krooni. Samas olid suured erinevused finantstuludes ja –kuludes.

Kui 2008. aasta jäi kokkuvõttes 20,1 miljoni krooniga miinusesse, siis 2009. aasta finantside poolelt 4,5 miljoni krooniga plussi. Varud kukkusid 2008. aasta 2,1 miljoni krooni tasemelt 0,3 miljoni krooni piirist allapoole.

 

Osale arutelus

  • Anne Oja

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara