Electrolux koondab

Electrolux sulgeb Kanadas tehase ja koondab Euroopas 800 töötajat, mis on üheks viimasteks sammudeks kaheksa aastase eesmärgi osas viia tootmine madalamate tootmiskuludega riikidesse, vahendab Bloomberg.

Electrolux sulgeb Kanades Quebecis L´Assomptioni tehase 2013. aastal ja see otsus mõjutab 1300 töökohta. Euroopas kaotatakse töökohti 2011. ja 2012. aastal. Kus Euroopas täpsemalt töökohad kaovad, seda ettevõte ei teatanud. Ümberkorraldustega seoses saab ettevõte neljandas kvartalis 850 mln Rootsi krooni suuruse kulu.

„L’Assomptioni tootmine viiakse üle uude tehasesse, mille asukohast anname me varsti teada,“ teatas Frigidaire külmikutootja.

Electrolux on maailmas teine kodumasinatootja, esikohal on Whirlpool. Rootsi kompanii hakkas juba 2004. aastal viima tootmist madalamate kuludega maadesse. See muutus peaks ühele poole saama tuleval aastal ja läheb kokku maksma umbes 8,5 miljardit Rootsi krooni. Alates 2013. aastast peaks programmist tekkima aastas säästu 3,4 miljardit Rootsi krooni.

Osale arutelus

  • Romet Kreek

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud