Autor: Anne Oja • 8. detsember 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lätlased vallutavad jõuliselt  Eesti energiaturgu

Läti energeetikafirma Latvenergo kavandab senisest jõulisemat pealetungi Eesti energiaturule, edastas uudistesaade Aktuaalne Kaamera.

Energiaturu avanemise on tõstnud lätlaste huvi naaberturgude vastu. Leedus on kasv olnud kiire, järgmisel aastal loodetakse saavutada 12-14-protsendine turuosa. Eesti turust tahavad lätlased järgmisel aastal haarata viis protsenti.

"Me kavatseme minna naaberriikide turule. See on loomulik käik. Me oleme küll Läti turu valitseja, kuid selle turuga piirdudes me kaotame paratamatult oma turuosa. Naaberriikide turule laienedes saame oma turuosa paindlikult laiendada ja ei kaota seda," rääkis Latvenergo Kaubanduse OÜ juhatuse liige Gatis Junghans.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077