Autor: Indrek Kald • 15. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tere turundusjuht Anne Tääkre läks Kalevisse samale tööle

Tänasest on ASi Kalev Chocolate Factory turundusdirektor Anne Tääkre, kes varem juhtis Tere turundusosakonda.

Tääkre omab Kalevi teatel pikka ja põhjalikku toiduainetööstusettevõtetes töötamise kogemust, muuhulgas ka töötamist ASis Kalev aastail 1988-2000. Turundusvaldkonnas on ta olnud tegev kokku 16 aastat.

"Mul on väga hea meel, et osutusin konkursil valituks ja teen omalt poolt kõik, et ka ettevõte saaks minu kogemustest ning teadmistest maksimaalselt kasu. Töötamine rahvusvahelises suurkontsernis annab mulle head võimalused ka enda edasiseks arendamiseks," ütles Tääkre.

Aastail 2000 kuni 2010 töötas Anne Tääkre erinevates Eesti toiduainetööstusettevõtetes, muuhulgas Puls Brewery ASis ja Tere ASis turunduse- ning müügivaldkonnas.

ASi Kalev Chocolate Factory põhitegevuseks on šokolaadikondiitri- ja suhkrukondiitritoodete tootmine ning šokolaadi-, suhkru- ja jahukondiitritoodete müük. Peamisteks välisturgudeks on Balti riigid, Skandinaaviamaad ning Venemaa.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077