Autor: Romet Kreek • 28. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

UPM-Kymmene prognoosis stagneeruvat käivet

Euroopa suuruselt teine paberitootja UPM-Kymmene prognoosis neljandaks kvartaliks stagneeruvat käivet ning teatas, et paberiüksuse ülevõtmise läbirääkimised ei ole lahenduseni jõudnud.

Käive ja koguseline müük jäävad neljandas kvartalis kolmanda kvartali tasemele, vahendab Bloomberg.

Soome ettevõtte puhaskasum kasvas aastaga 40 miljonilt eurolt 178 miljonile, kuna ettevõte müüs kõrgema hinnaga rohkem paberit. Analüütikud prognoossid kasumiks 151 mln eurot.

UPM-Kymmene teatas,e t Myllykoski Groupiga jätkuvad läbirääkimised paberiüksuste ülevõtuks Soomes, Saksamaal ja USAs. Ettevõte toonitas, et olulised teemad ei ole lahendust leidnud ning ei saa olla kindel, et jõutakse lepinguni.

Käive kasvas kolmandas kvartalis 21 protsenti, 2,31 miljardile eurole. Analüütikud prognoosisid käibeks 2,29 miljardit eurot.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077