Ettevõtja: korruptsiooni ei taju ja sellega kokku ei puutu

Mina Eesti kohalike omavalitsustega ega riigiga kokku ei puutu ja seetõttu ka korruptsiooni ei taju, ütles mööblitootja AS Sarkop juhatuse esimees Priit Kerma.

„Meie äris korruptsiooni kindlasti ei ole ehk korruptsioon on null,“ ütles peamiselt välimaale tootva ettevõtte juht. Ta rõhutas, et ei puutu töös kokku kohaliku omavalitsuse ega riigiga ning mitte palju kohaliku erasektori tellijatega. „Mina puutun korruptsiooniga kokku niivõrd, kuivõrd ma seda ajakirjandusest loen,“ lisas ta.

„Olen veendunud, et seda (korruptsiooni-toim.) ei ole meil Eestis kriitiliselt palju või nii palju, et seda peaks eriliselt rõhutama,“ rääkis Kerma. Ta lisas veel, et kinnisvaraarendusega, kus korruptsiooni kohata oleks võimalik, ta ei tegele.

Täna avalikustab ühing Korruptsioonivaba Eesti 2010. aasta korruptsioonitajumise indeksi. Indeks avalikustatakse ligi 180 riigi kohta. Eelmisel aastal asus Eesti korruptsioonitajumise tabelis 27. kohal. Eesti sai 6,6 palli (10 palli saav riik on korruptsioonivaba, 0 punkti saanud riiki peetakse läbinisti korrumpeerunuks). Indeks on kõige laialdasemat rahvusvahelist tunnustust leidnud korruptsioonimõõdik.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud