Autor: Kadri Paas • 1. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maagi omanik: meie juures ei ole veel keegi käinud

Toiduainetekontserni Maag Grupp üks omanikest Roland Lepp ütleb, et tema ei tea, et Maagis oleks konkurentsiamet praeguseks läbiotsimist korraldanud.

Lepp ütleb, et isegi kui mõni teine piimatööstus oleks Maagi poole pöördunud piimahinna tõstmise ettepanekuga, ta seda ei ütleks.

"Tegelikult, absoluutselt mitte. Ma veelkord rõhutan, et viimaste aastate jooksul on tööstuste osa võrreldes põllumehe ja kaubandusketi osaga pidevalt vähenenud. Me loomulikult tõstaks hea meelega hindu, aga praegu oleme kahe suure vahel: farmer, kes tõstab hinda, ja kett, kes hinda tõsta ei lase," kurdab Lepp.

Samas ei mõista ta enda sõnul, millist kokkulepet konkurentsiamet Terele ja Selverile ette heidab.

"Meie oleme kettidega ikkagi partnerid. Nemad võtavad 4-5 pakkumist ja selekteerivad sealt parima välja. Ma saaksin aru, kui räägitakse piimatööstuste omavahelistest kokkulepetest, aga neid ju ei ole," arutles Lepp.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077