Sõnajalgade tuuleäri võttis suuna mandrile

Vennad Oleg ja Andres Sõnajalg kavatsevad Saaremaal tuulegeneraatorite püstitamise projekti lõpetada ning keskenduda tuulikute rajamisele mandril.

“Kuna Saaremaale praeguste võimaluste juures enam juurde ehitada pole võimalik, oleme suunanud pilgu mandrile,” rääkis Oleg Sõnajalg. Nii on OÜ-l Estwind Energy näiteks koostöös välisinvestoriga kavas rajada Pärnumaale Saugasse kuni 50 tuulegeneraatoriga tuulepark, kirjutas Meie Maa. 

Need pole aga sõnajalgade ainsad projektid mandril, kuid teistest ei tahtnud Oleg Sõnajalg praegu veel rääkida. Siiski pole Sõnajalad Saaremaaga veel päris lõpetanud, sest Salme tuulepark peaks saama ühe tuuliku juurde ning tuulegeneraatorid peaks tulema ka Muhusse Võikülla ja Nasvale, mille projektid on algatatud tegelikult juba 2004. aastal.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud