Autor: Kadrin Karner • 7. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kohtutäitur müüb Tallinnas asuvat sushitsehhi

Kohtutäitur müüb 16 miljoni kroonise alghinnaga Paljassaares asuvat kala töötlemise tsehhi, kus on kõik vajalikud seadmed sushi tootmiseks.

Kohtutäituri varad.ee portaali pandud kuulutuse kohaselt asuvad kinnistul tootmishooned pindlaga 5000 ruutmeetrit ning tootmishoonete hulka kuulub kala töötlemise tsehh sushi tootmiseks koos masinate, seadmete ja liinidega, pluss külmutuskambrid ja külma tootmise seadmed.

Tsehh kuulus ettevõttele Atlas Seafood, mis on pankrotistunud. Kinnistu asub Tallinnas Paljassaare tee 28C. Kinnistule on III jakku kantud keelumärge kinnisasja käsutamise keelamiseks Schoeller Arca Systems SIA kasuks ja IV jakku kantud hüpoteek summas 30 miljonit krooni Swedbanki kasuks. Vallasvarale on pank seadnud kommertspandi 8 miljonile kroonile.

Enampakkumisel osalemiseks tuleb tasuda tagatisraha 10% müüdava vara alghinnast. Suuline enampakkumine toimub 9. augustil Advokaadibüroos Alaver&Partnerid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077