Autor: Anne Oja • 31. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tooli majad endiselt elektrita jäämise ohus

Ärimees Toomas Tooli majad on endiselt Elektrita jäämise ohus, kuna reede õhtuks Eesti Energia ja Bremi vahel mingit võla tasumise kokkulepet sõlmitud veel polnud. Ka ei olnud võlgnik raha ära maksnud.

Eesti Energia pressiesindaja ütles, et reede õhtu seisuga ei olnud Toomas Tooli firmaga veel mingit kokkulepet võla tasumises. "Me väga lootsime, et see tuleb," sõnas pressiesindaja.

Eesti Energia annab Bremile armuaega veel mõned tunnid esmaspäeva, 2. augusti, hommikul, aga kui ka siis võlgnik oma pattude lunastamiseks midagi etet ei võta, lülitab elektrifirma 10 tootmis- ja ärihoones elektri välja.

Ilmselt ei juhtu see enne keskpäeva, kuid millal see täpselt aset leiab, teatab Eesti Energia esmaspäeva hommikul.

Toomas Tooli Brem on Eesti Energiale elektri eest võlgu miljoneid kroone.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077