Veskimägi: Thulema kaubamärk iseenesest ei müü

Paljas kaubamärk, millel ei ole tooteid taga, pole midagi väärt, sest märk iseensesest ei müü, kommenteeris ASi Standard juhatuse esimees Enn Veskimägi uudist, et AS Kitman ostis ära Thulema kaubamärgi.

Veskimägi kinnitusel polnud Standardil mingit huvi pankrotistunud Thulema vastu.

„Eks seal tehti viimaste aastate jooksul kõik selleks, et seda huvi mitte tekitada,“ põhjendas Veskimägi. „Sisuliselt laastati firma ära ja paremad jõud on lahkunud. Ja kindlasti pole Thulema kaubamärgil täna enam sellist väärtust, mis tal oli veel mõned aastad tagasi.“

Osale arutelus

  • Väinu Rozental

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara