Käo usub Thulema abi Kitmani mööbli müügil

Kuna Thulema kaubamärk on inimeste seas tuntud, aitab see Kitmanil laiendada end ühiskondliku ja büroomööbli valdkonnas, põhjendas Kitmani üks omanikest Jüri Käo Thulema kaubamärgi ostu.

"Thulema kaubamärk annab selleks täiendavaid võimalusi," lisas ta. Kitman osales tema sõnul ainult kaubamärgi enampakkumisel. "Meid tervikvara ei huvitanud, sest Kitmanil on kõik vajalikud tootmisseadmed olemas. See firma, kes ostis Thulema tervikvara, vajas ilmselt eelkõige tootmisseadmeid," selgitas Käo.

Suurettevõtja sõnul hakkavad nad tulevikus kasutama kaubamärki Thulema Furniture ilmselt uutel toodetel. "Thulema tootis suurema osa mööblist konkreetse disaineri litsentsi alusel ja maksis disainerile litsentsitasu," rääkis Käo. "Nüüd on küsimus selles, kellega disainer koostööd jätkata tahab. Aga uue mööbli osas on igaühel vabad käed," kinnitas ta.

Osale arutelus

  • Väinu Rozental

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud