Venemaa impordipiirangud lähevad Eesti Valiost mööda

Valio Eesti ekspordidirektor Elar Ollik ütles Äripäevale, et eile kehtima hakanud Venemaa impordikeeld Valio toodangule Eesti tehast ei mõjuta.

"Ega ma hea meelega ei kommenteeriks, kuna see puudutab emafirmat ja on puhtalt tehastepõhine," rääkis Ollik. Tema sõnul sattus seejuures ekspordikeelu alla vaid osa Soomes asuvaid Valio tehaseid, mitte kõik.

"Nii kaua, kui meil tunnustused kehtivad, probleeme pole," märkis ekspordidirektor Valio Eesti tehaste kohta. Ollik ütles samas, et ka kõigil Eesti tehastel ei õnnestunud esimese korraga Venemaa sanitaarinspektorite heakskiitu leida, kuid praegu on inspektorid oma kontrollreididel Ida-Euroopa tootmisüksuste asemel keskendunud pigem vana Euroopa tehastele, kus nad pole ammu käinud.

Osale arutelus

  • Anne Oja

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara