Pajuri: minu jaoks Glaskeki pankroti taotlemine uudis

Käisin veel täna hommikul Swedbankis ja seal ei räägitud midagi sellest, et nad Glaskek AS pankrotti nõuaks, tunnistas Äripäevale Glaskekiga seotud olev Indrek Pajuri.

„Minu jaoks on see uudis. Ma veel täna (reede-toim.) hommikul olin Swedbankis ja sellest ei olnud mingit juttu,“ tunnistas Pajuri pika usutluse järel. „See ei saagi tõele vastata, sest meil kestab saneerimine ja läbirääkimised investoritega,“ lisas ta nimetades uudist pankrotiavalduse kohta hämmastavaks ja arusaamatuks.

Äripäevale on vihjatud, et Pajuri ei ole enam ettevõtte juht. Mees ise ei andnud küsimusele tema ametinimetuse kohta selget vastust ning katkestas kõne, kui ajakirjanik korduvalt tema ametinimetust täpsustada püüdis.

Vestluse käigus tunnistas Pajuri, et Swedbank Liising on Glaskeki survestanud liisingumaksete maksmisel ning Glaskek omakorda on öelnud, et soovib autod tagasi anda. Seepeale lisaski Pajuri, et kui keegi Glaskeki pankrotti taotleks võiks see olla just Swedbank Liising. 

Kuigi Pajuri keelitas korduvalt Äripäeva Glaskeki saneerimisnõustaja Urmas Trossiga ühendust võtma, ei õnnestunud Äripäeval teda kommentaariks tabada.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Käsi­raamatud