Euroopa karmistab naftakaevandamist merel

Suurbritannia kahekordistab kontrolle oma vetes olevatele naftapuurtornidele, Prantsuse ettevõte Total on teavitanud kahest puurtornide kontrolli- ja avariiplaanide grupist. Teised ELi liikmesmaad karmistavad samuti ohutusmeetmeid, vahendas Fox News.

Bulgaaria peatas osalemise Burgas-Aleksandropolise naftatoru ehituses. Riigi peaminister Boiko Borissov põhjendas otsust naftatoru kulgemisega läbi Natura 2000 alade.

Naftapoliitikat muudavad ka teised riigid. Näiteks tugevdab Kanada kontrolli naftapuurimise üle Newfoundlandi saarte lähistel. Hiina riiklik naftakompanii CNOOC kavatseb praeguse tehnoloogia kõige uuema ja ohutuma vastu vahetada. Mitmed Ameerika naftakompaniid vaatavad üle võimalusi tuua oma naftapuurtornid Brasiilia territoriaalvetesse.

Osale arutelus

  • Anne Oja

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud