Ida-Virumaa otsib investeeringuid Peterburist

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda, SA Ida-Virumaa Tööstusalade Arendus ja Narva linnavalitsus koos partneritega korraldavad homme Eesti peakonsulaadis Peterburis investeerimisseminari, kus tutvustatakse kapitali Ida-Virumaale paigutamise võimalusi.

Seminari sihtgrupid on Loode-Venemaa (Peterburi) ettevõtlusorganisatsioonide esindajad ja konsultatsioonifirmad (valdkond: tööstus, logistika, tööstuskinnisvara), finantsinstitutsioonide esindajad, investeeringute vahendajad ning potentsiaalsed investorid.

Ida-Virumaa on pikaajaliste tööstustraditsioonidega maakond Eestis, mis asub ELi ja Vene piiri ääres. Loode-Venemaa ja Peterburi on üks olulisemaid piirkondi, mille logistika- ja tootmisettevõtetele soovib Ida- Virumaa pakkuda sobivaid võimalusi oma äri ajamiseks. Viimastel aastatel on Eestis üldiselt ning Ida-Viru maakonnas tehtud märkimisväärsed investeeringud infrastruktuuri.

Avaliku sektor valmistab aktiivselt ette tööstusalade väljaarendamist ning kohalikud omavalitsused on välja töötanud motivatsioonipaketid tootmisettevõtetele tegevuse alustamisel Ida-Virumaal.

Investeerimisseminaril osalejatele antakse ülevaade Eesti ja Ida-Virumaa ettevõtluskliimast, tugimeetmetest ettevõtjatele ja välisinvestoritele, eeldatavast üleminekust eurole ning Ida-Virumaa tööstusalade võimalustest.

Osale arutelus

  • Anu Jõgi

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Otto Bock Estonia otsib NÕUDLUSE PLANEERIMISE JA KLIENDIHALDUSE JUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

10. september 2017

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud