Autor: Kadrin Karner • 10. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaa spaad soojatootjale võlgu

Kuressaare spaade küttevõlg ASile Kuressaare Soojus ulatub viimasel kütteperioodil miljoni krooni ringi.

Kuressaare Soojuse juhatuse liige Paul Leemet ei osanud täpseid summasid öelda, mainis ainult, et kõik Kuressaare spaaettevõtted, välja arvatud Grand Rose Spa Hotel, on viimasel kütteperioodil võlgu jäänud suuremaid või väiksemaid summasid, kirjutas Meie Maa.

Leemeti sõnul on kõigi võlglastega koostatud maksegraafikud, mille tähtaeg on määratud sügiseni. “Uue kütteperioodi alguseks tahaks ikka kõigi asjadega klaariks saada,” rääkis Leemet, lisades, et on võlgnikega suhelnud ja keegi ei ole seda meelt, et ei maksa ära.

Georg Ots Spa Hotelli juhataja Toomas Leis ega Saaremaa Spa Hotels, kes haldab kolme Kuressaare spaad, ei olnud nõus teemat avalikult kommenteerima.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077