Maag hakkas Rakveres ravioole tootma

Rakveres Moonakülas asuv ASi Maag Lihatööstus, mis on varasemalt tootnud vaid konserve, töötas välja pastaretsepti ning valmistab nüüd ainsana Eestis Itaalia köögile omaseid ravioole.

Rannarootsi nime all müüdavaid ravioole toodetakse Rakveres nelja sorti ja nende retseptid on Maag Lihatööstuse juhataja Olle Hormi juhtimisel välja töötatud kohapeal, vahendas Virumaa Teataja.

Hormi sõnul tekkis idee ravioole tootma hakata pärast uuringut, millest selgus, et Eesti turul puuduvad kodumaised jahutatud pastatooted.

Osale arutelus

  • Anne Oja

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

HILTI is looking for a SALES REPRESENTATIVE

Manpower OÜ

03. november 2017

Tööstusliidrid

Teabevara