Maag hakkas Rakveres ravioole tootma

Rakveres Moonakülas asuv ASi Maag Lihatööstus, mis on varasemalt tootnud vaid konserve, töötas välja pastaretsepti ning valmistab nüüd ainsana Eestis Itaalia köögile omaseid ravioole.

Rannarootsi nime all müüdavaid ravioole toodetakse Rakveres nelja sorti ja nende retseptid on Maag Lihatööstuse juhataja Olle Hormi juhtimisel välja töötatud kohapeal, vahendas Virumaa Teataja.

Hormi sõnul tekkis idee ravioole tootma hakata pärast uuringut, millest selgus, et Eesti turul puuduvad kodumaised jahutatud pastatooted.

Osale arutelus

  • Anne Oja

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

NPM Silmet otsib TOOTMISJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Käsi­raamatud