Tere tunnustab Valio julget investeerimisotsust

Investeering tõstab Valio konkurentsivõimet, kuid ka konkurentide hasarti turuvõitluseks, ütles Tere ASi juhatuse liige Taavi Toots.

"Tunnustame Valio sammu ja tervitame positiivset konkurentsi," lausus Toots. "Positiivse poole pealt kindlasti toodete kvaliteet ja innovatiivsus paraneb ning sunnib ka konkurente tegudele. Samas Valio viimase kümne aasta kahjum on olnud ca 300 miljonit krooni ning lisainvesteeringuga 250 miljonit krooni tuleb meelde vanasõna - „tasuta lõunaid ei ole”."

Tootsi sõnul tõstab investeering Valio konkurentsivõimet. "Samas on elu näidanud, et turuliidriks saadakse mitte rohke ehitusmaterjali kasutamise läbi, vaid heade toodete, turgude  ja tarbija usalduse võitmisega," märkis ta. "Kindlasti lisab Valio samm meile täiendavat hasarti teha oma asja veelgi paremini ja olla ka edaspidi Eesti piimandussektori turuliider ja kujundaja."

Toots ütles ühtlasi: "Suur investeering pole naljaasi, soovime Valiole nende tegemistes jõudu."

Osale arutelus

  • Anne Oja

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara