Saaremaa piimatööstus saab Venemaal juustu eest head hinda

Ligi poole oma juustutoodangust müüb Saaremaa piimatööstus Venemaale ning kuna piimatoodete hinnad on viimasel ajal tõusnud, saadakse ka juustu eest normaalset hinda.

“Venemaale tahetakse kõige enam Saare leet juustu, see on seal juba varasemast tuntud sort. Maksegraafikust peavad Venemaa- partnerid korralikult kinni, lisaks on meil ka krediidikindlustus,” rääkis Saaremaa Piimatööstuse OÜ juhataja Andi Saagpakk Meie Maale.

Piimatööstus pole juba alates sügisest toorpiima enam välja müünud, kõik töödeldakse Saaremaal ära. Kui vahepeal kippus toorpiima kokkuostuhind langema juba alla kolme krooni liitrist, siis täna maksab kombinaat 4 krooni ja maikuust tõuseb see veelgi.

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

HILTI is looking for a SALES REPRESENTATIVE

Manpower OÜ

03. november 2017

Tööstusliidrid

Teabevara