Hekoteki juht: hoiame oma andmetel ja inimestel silma peal

On selge, et avalikult sellest rääkida ei saa, vastas ASi Hekotek juht Heiki Einpalu otseselt päevaküsimusele, kuidas kaitsed enda ettevõtet tööstusspionaaži eest.

„Võib ju nii kaitsta, et kedagi ei usalda ja üldse ei lase kedagi ligi, kuid meie ala spetsiifika on selline, et iga projekt erineb teisest,“ laiendas Einpalu oma vastust. „Mingit standardtoodet, mida võiks varastada, meil pole. Ka patenteeritud lahendusi pole meie valdkonnas väga palju.“

Einpalu sõnul pole jooniste varastamine arvutist lihtne, sest seda peab ikkagi oskama. „Hoiame oma andmetel ja inimesel, kes andmetega kokku puutuvad, kahtlemata silma peal, et avastada vargus võimalikult kiiresti,“ võttis Einpalu oma lühikommentaari kokku.

Osale arutelus

  • Anne Oja

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara