Autor: Kadri Paas • 24. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Latvenergo: loodame Eestis saada 3%lise turuosa

Läti energiagigandi AS Latvenergo müügidirektori Davis Skulte sõnul loodavad nad aprillis müüa Eesti elektri vabaturul ligikaudu 20 miljonit kWh elektrit, haarates sellega 3%lise turuosa.

Skulte arvates võib nende suhteline edu Eesti suurtarbijate värbamisel peituda selles, et neil on juba paariaastane kogemus vabaturul tegutsemisega, igati konkurentsivõimeline elektrihind ning alahinnata ei tohiks ka lätlaste elektritootmise keskkonnasõbralikkust.

Nimelt, vähemalt kevadeti, toodab Latvenergo suurema osa elektrist hüdroelektrijaamades.

Skulte lisab, et Latvenergo on uhke selle üle, et vähemalt loetud kuudeks on nad suutnud endale klientideks saada AS Kalev Chocolate Factory, Norma, Viisnurga, Tere ja Krenholmi Valduse AS-i.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077