Tööõnnetuse ohver kaebab suurfirma kohtusse

Enn Veskimägi suuromanduses oleva Standardi endine töötaja plaanib tööõnnetuse tagajärjel ettevõtte vastu kohtusse minna.

Mullu 10.septembril jäi 21 aastase Renee jalg 1535 kilogrammise koorma alla ning koorem lömastas töötaja jala, kirjutas Õhtuleht, mis vahendas, et õnnetuse tagajärjel on läbi Renee sportlase karjäär ning mees jääb eluks ajaks lonkama.

"Vastab tõele, et õnnetus juhtus tööandja süül ja selle eest on meid ka trahvitud," ütleb Standardi juhatuse esimees Enn Veskimägi. "Kahetsusväärne, tegijal ikka juhtub. Eks on ennegi juhtunud tööõnnetusi ja ega see ka viimane pole. Elu on paraku selline - nii, nagu lennuk maandus järve, ka selliseid asju juhtub."

 

Osale arutelus

  • Kadrin Karner

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara