Autor: Kadrin Karner • 15. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avila: Premia Foods jätkab laienemist

8. märtsil Premia Foodsi juhatuse liikmena ja finantsdirektorina tööle asunud Andri Avila ütles, et Premia on kiirele arengule suunatud ettevõte, kus igav tal ei hakka.

„Foods on viimastel aastatel väga kiiresti arenenud ning seda nii orgaaniliselt kui ka ettevõtteid üles ostes ning see jätkub ka tulevikus,“ ütles vastne juhatuse liige. Oma peamiseks ülesandeks peab Avila nende ettevõtete ühtsesse finantsarvestussüseemi sulandamist.

Kuigi Avila ütles, et tema plaanidesse kuulus väike paus pärast kasiinofirmast Olympic Entertainment Group lahkumist, oli Premia Foodsi pakkumine sedavõrd põnev, et ta otsustas selle kasuks. „Toiduainesektor on minu jaoks uus ja huvitav valdkond ning määravaks sai just Premia Foodsi väga aktiivne ja edukas tegevus uute turgude leidmisel ja arendamisel viimaste aastate jooksul,“ selgitas ta.

Avila lisas, et ettevõte tegutseb praegu kolme peamise tooteliiniga, milleks on jahutatud kalatooted, jäätis ja sügavkülmutatud kaubad, ja seda kuuel turul, sealhulgas väga aktiivselt Skandinaavias. Seega tegutsemist ja uue ning huvitava teadmistepagasi omandamist on siin küllaga.

Esimeseks ülesandeks saab Avilale kultuuriliselt ja äriliselt erinevate riikide ja turusegmentide eripärade ja nüanssidega kurssiviimine.

Oma varasemaid kogemusi saab ta Premias hästi ära kasutada. „Juhtimine on ju töö inimestega sõltumata, kas tegemist on kasiinofirma või toiduainetööstusega. Samuti on võimalik rakendada pikaajalist töökogemust erinevate kultuuridega,“ ütles Avila.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077