Starman varastas Kuressaares elektrit

Starman laskis Kuressaares firma tarbitud elektri eest maksta inimestel, kes ei kuulu isegi firma klientide nimekirja.

Starmani isetegevus Kuressaares majade üldelektriga "loomingulisel" ümberkäimisel tuli välja juhuslikult: nimelt avastas Kiriku tänaval asuv fotoateljee Turufoto, et nende ruumides asuva seinakarbi kaudu toimub ümbruskonna majade varustamine telepildiga, ent elektrijuhe karbist jooksis Turufoto voolumõõtjasse, kirjutas Oma Saar.

Lisaks avastas fotoäri juhataja Annika Otstavel – kes peab Kuressaares Kohtu tänaval ka Tekstiilipoodi –, et sellegi poe voolumõõtjasse jookseb Starmani karbist elektrikaabel.

Starmani kommunikatsioonijuht Timo Hartikainen tunnistas, et firma on nõus tarbitud elektrienergia eest tasuma. Tema sõnul ehitas võrgu Starmani palgatud alltöövõtja, kes tõenäoliselt tegi vea seadme elektrienergiaga varustamisel.

Osale arutelus

  • Indrek Kald

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara