Autor: Indrek Kald • 1. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Golfifirma eksjuht asus tüürima lihatööstust

1. veebruarist asus Saaremaa Lihatööstuse tegevdirektorina ametisse varem Läätsa Kalatööstust ning Saaremaa Golfi juhtinud Aivar Aru.

Aru sõnul on Saaremaa Lihatööstuse turuosa aasta-aastalt paranenud. "Turg ja kliendid hindavad kõrgelt meie pakutavate toodete kvaliteeti, millest annab tunnistust ka Saaremaa Lihatööstuse turuosa Eestis, mis on rahalises väljenduses täna kümme protsenti," rääkis ta.

Tegevdirektor lisas, et tema peamiseks ülesandeks on ettevõtte jätkuv arendamine, et parandada veelgi Saaremaa Lihatööstuse positsiooni ja kasvatada turuosa.

Aastail 1999-2004 töötas Aivar Aru Läätsa Kalatööstus ASis, olles ametis nii ettevõtte tootmisjuhi kui ka tegevjuhina. Aastatel 2004-09 oli Aru Saaremaa Golfi ASi juhatuse liige.

Saaremaa Lihatööstus kuulub ASi Holostovi Kinnisvarahaldus kaudu laevandusettevõtja Vjatšeslav Leedole.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077