Autoklaaside tootja hoidub praegu laienemisest

AS Saint-Gobain Glass Estonia sarnaselt Elcoteqiga lähiajal ei laiene, pigem keskendutakse stabiilse arengu tsementeerimisele.

"Taolist tootmise hüppelist laiendamist nagu Elcotegis meil kavas ei ole," kinnitas Elvas autoklaase tootva ettevõtte juhataja Andi Kasak. "Jätkame tasakaalustatud kasvu lähtudes turunõudluse muutustest."

Ta lisas, et kuna Saint-Gobaini kontserni erinevad äriüksused tegutsevad erinevatel turgudel, siis on sellest tulenevalt ka nende üksuste eesmärgid erinevad.

Teatavasti toimus ettevõttes viimane suurem laienemine tunamullu, kui 21. novembril 2008 sõlmisid ühinemisleppe AS Saint-Gobain Sekurit Eesti ja AS Saint-Gobain Autover-Autoklaas. Sellest veel kuu aega hiljem haaras loodud ettevõte oma tiiva alla ASi Baltiklaas ning moodustati praeguse nimega ettevõte. AS Saint-Gobain Glass Estonia kuulub sajaprotsendiliselt oma Skandinaavia emafirmale. Eesti tootmisüksuses saab tööd üle 230 inimese.

Osale arutelus

  • Ain Alvela

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara