Kraft Foodsi tulemus ületas prognoosi

Kraft Foods teatas, et nende aastakasum ületas ettevõtte enda prognoosi, vahendab Bloomberg.

Kraft Foods teatas, et 2009. aasta kasumiks tuli vähemalt kaks dollarit aktsia kohta võrreldes varasema 1,97 dollarilise prognoosiga. Analüütikud on prognoosinud ettevõtta kasumiks kaks dollarit aktsia kohta. 2008. aastal oli Kraft Foodsi kasum 1,90 dollarit aktsia kohta.

Ettevõte teatas, et nad suudavad pakkuda esmaklassilist tulemust koos Suurbritannia šokolaaditootjata Cadbury’ga või ka ilma. Kraft Foods, kes tegi 11 miljardi naelase pakkumise Cadbury’le avaldas ootamatult tulemused samal päeval, kui Cadbury teatas 2009. aasta kasumi- ja käibekasvust.

Cadbury 2009. aasta ärikasum kasvas aastaga 27 protsenti, 808 mln naelale. Käive kasvas 11 protsenti, kuuele miljardile naelale.  Analüütikud ootasid 806 mln naelast kasumit kuue miljardilise käibe juures.

Osale arutelus

  • Romet Kreek

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara