Volex: me ei pea enam töötajaid koondama

Kuressaares asuv  juhtmekomplektide tootja Volex on saanud endale uue suure kliendi ning ei pea enam töötajaid koondama.

Volexi Kuressaare üksuse juht Margus Tang ütles ajalehele Meie Maa, et mullu 90 töötajat koondanud ettevõte on saanud kliendiks ettevõtte London Taxies, mis paneb kokku üle maailma tuntud linnataksosid ja mille tarbeks saarlased nüüd juhtmesüsteeme valmistavad.

“Viimasest koondamislainest, mil oli plaanis vabastada 27 inimest, jäi tegelikult 12 tööle,” sõnas Tang, kes ei välistanud, et peagi tuleb hakata lahtilastuid uuesti tööle kutsuma. “Paistab, et nõudluse kasvades saame siia tootmist taas juurde ja vajame jällegi rohkem inimesi.“

Lisaks firma London Taxis taksodele valmistab Volexi Pika tänava autotööstuse osakond praegu juhtmesüsteeme ka Caterpillari karjäärimasinatele ja Case New Hollandi kombainidele ning Pihtla teel asuvas tootmishoones koostatakse jätkuvalt juhtmekomplekte Rolls Royce’i reaktiivmootoritele.

Osale arutelus

  • Väinu Rozental

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara