9. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Paberifirma Horizon uueks juhiks sai Ashwani Sharma

Pakendipaberit tootva Horizon Tselluloosi ja Paberi ASi uueks juhatuse esimeheks nimetati Ashwani Sharma. Senine tegevjuht Sunil Marwah sai ettevõtte nõukogu liikmeks.

"Horizonil on õnnestunud jõuda paberituru esimesele tõusulainele pärast globaalse nõudluse järsku vähenemist aasta eest. Viimasel kuuel kuul oleme saavutanud stabiilsuse ning hetkel on ettevõttel tootmisvõimsuse ulatuses tellimusi 2010. aasta jaanuarini," ütles Sharma. "Horizon jätkab laiaulatuslikku uute turgude võitmist terves maailmas ning hiljuti saime korralikud tellimused kaugetelt turgudelt nagu Indoneesiast, Koreast, Mehhikost, Keeniast ja mujalt," lisas ta.

Mitmed Horizoni konkurendid Euroopas ja Ameerikas lõpetasid Sharma ütlusel majanduslanguse ajal tootmise. Meie tegutseme keskendunult ning pikaajalistest eesmärkidest lähtuvalt, märkis ta.

Sharma kirjeldas, et kui turg 2008. aasta lõpul langes, kannatas seeläbi ka Horizoni tegevus ning tegevusaktiivsuse taastamisel tuli ületada kaks suurt probleemi – esiteks tagada seadmete pidevaks käigushoidmiseks piisav tellimuste maht ning teiseks kärpida kulusid, et saavutada mõistlik kasumlikkus.

"Uuendusliku mõtlemise ning targa tööga saavutasime mõlemas vallas soovitud tulemused ning järgmine aasta paistab üsna lootusrikas. Meie meeskond on teinud head tööd ning olen kindel, et see viib meie ettevõtte tulemused järgmisel aastal uuele tasemele ning püsime valdkonna juhtivate globaalsete brändide seas," sõnas ta.

Ashwani Sharmal on enam kui 15aastane kogemus üld- ja tegevjuhtimises, müügis ja turunduses, samuti raamatupidamise, logistika ning hangete valdkonnas. Tal on ärijuhtimise magistrikraad spetsialiseerumisega turundusele. Sharma on töötanud suurtes India ettevõtetes juhtpositsioonidel, Horizoniga liitus ta 2004. aastal.

Horizoni juhatuse liikmeks nimetati ka finantsjuht Roman Bukatšjov. Tal on Tallinna Tehnikaülikoolist ärijuhtimise bakalaureusekraad. Alates 2003. aastast on Bukatšjov töötanud Tolaram Groupi ettevõtetes, olles 2005. aastast Tolaram Investeeringute ASi ning TH Investeeringute ASi finantsjuht ning alates 2009. aasta juunist samal ametikohal Horizonis.Ashwani Sharma

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077