4. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eramajade elanikele pakutakse pakendite tasuta äravedu

Kõigil Tallinna väikeelamute elanikel on nüüdsest võimalus liituda pakendikoti teenusega, mida pakub Tootjavastutusorganisatsioon OÜ koostöös Ragn-Sells AS-ga, teatas Raepress.

Pakendikoti teenus annab eramajade elanikele võimaluse pakendeid tasuta ära anda ja säästa prügiveokulusid. Selleks, et teenust kasutada, tuleb sõlmida leping Ragn-Sells AS-ga, kes saadab liitujale koos lepinguga graafiku pakendijäätmete äraveopäevadest.

Pakendijäätmete äraandmiseks tuleb kollasesse pakendikotti sorteerida joogikartongist, plastist ja metallist puhtaid pakendeid, rohelisse kotti klaasist pudeleid ja purke.

Täis kilekotid tuleb jätta olmejäätmete konteineri kõrvale, kust jäätmeveoauto need ära viib. Äravedu toimub ühel konkreetsel nädalapäeval iga 28 päeva tagant. Täis kilekoti asemele jäetakse alati uued tühjad kilekotid. Teenuse osutamise täpsemad tingimused sätestatakse lepingus. Teenus on klientidele tasuta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077