Meelis Milder sai Kunstiakadeemia auliikmeks

Eesti Kunstiakadeemia nõukogu valis Baltika
Grupi juhatuse esimehe ning suuromaniku Meelis Milderi oma auliikmeks.

Kunstiakadeemia nõukogu avaldas Meelis Milderile tunnustust enam kui 12 aastat väldanud koostöö ja toetuse eest. Moeosakonna juhataja Vilve Unt tõi esile Milderi tuleviku nägemust, mis on viinud Baltika Grupi maailma areenile. "Ettevõtte juhi põhimõttekindlus töötada Baltika Grupis ainult Eesti disainereid väärib tunnustust," sõnas Unt.

Moeosakonna üliõpilased saavad käia Baltika Grupis praktikal, neile korraldatakse turundus- ja brändingualaseid koolitusi ning paljud on pärast Kunstiakadeemia lõpetamist suundunud ettevõttesse tööle. Hetkel töötab Baltika Grupis ligi 30 Kunstiakadeemia moe, tekstiili ja sisearhitektuuri osakondade vilistlast.

Statuudi kohaselt valitakse Kunstiakadeemia auliikmeks isik, asutus või organisatsioon, kes on märkimisväärselt kaasa aidanud akadeemia põhikirjaliste eesmärkide saavutamisele.

Meelis Milder lõpetas 1976. aastal L. Koidula nimelise Pärnu 2. keskkooli ning 1981. aastal Tartu Ülikooli majandusküberneetika erialal. Baltikas töötab ta alates 1984. aastast, olles algselt Valga Õmblusvabriku direktor. Baltikat juhib Milder alates 1987. aastast.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara