Eesti Energia juhtkond kohtus ametiühingutega

Tänasel Eesti Energia juhtkonna ja
energeetikavaldkonna ametiühingujuhtide kohtumisel arutati koostööd ja
infovahetust ettevõtte juhtkonna ning ametiühingute vahel.

Pooled leppisid kokku mitmes protseduuris, mis võimaldab ametiühinguid paremini ja varem kaasata oluliste personaliteemade arutellu. Eesti Energia juhtkond ja energeetikavaldkonna ametiühingute esindajad otsustasid, et läbirääkimised poolte vahel tihenevad ning selleks luuakse koostöös komisjon, mille eesmärgiks on võimalike ametiühingusuhtlust puudutavate kaebuste läbivaatamine ja lahendamine, teatas Eesti Energia.

Lisaks otsustati koos otsida lisavõimalusi, mis aitaksid Narva Elektrijaamades koondatavatel põhitegevusi toetavate üksuste töötajatel leida kergemini tööd teistes selle piirkonna ettevõtetes, samuti teeb Eesti Energia lisaanalüüse tugiteenistuste tänase efektiivsuse hindamiseks.

Eesti Energia juhatuse esimees Sandor Liive kinnitas muuhulgas ametiühingutele, et ettevõttel puuduvad laiaulatuslikud koondamisplaanid Ida-Virumaal ning lisas, et igasuguste ettevõtte tööhõivet puudutavate küsimuste ettevalmistamisel kaasab juhatus ametiühinguid. Liive sõnul peab Eesti Energia oma tootmistegevuses pidevalt oma tegevust efektiivistama, et olla konkurentsivõimeline ning tagada kindel ja kohalik energiatootmine, kuid nende tegevuste laiem eesmärk on tagada töökohtade säilimine ja konkurentsivõime, mitte koondamine.

Liive lisas, et kui Eesti Energial tekib tulevikus täiendavaid väiksemamahulisi koondamisplaane, annab ettevõte sellest ka teada ning arutab läbi ametiühingutega.

"Kohtumine möödus töises ja konstruktiivses meeleolus ning olen seda meelt, et selliseid arutelusid võiks olla tihemini," lausus Liive.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara