Tikandifirma omanik kandideerimisest: viin küla veemure vallavalitsusse

Ma tahan, et Käsmu küla mured jõuaksid ka
kaugele asuvasse vallakeskusesse, põhjendas perefirma OÜ Logotikke juhataja
Allan Lond, miks ta kandideerib Vihula vallavolikokku valimisnimekirjas.

Londi sõnul puudutab Käsmu kõige suurem mure veevärki. „Meil on vana, nõukogude ajast pärit puurkaev ja eriti suvel, kui siin on palju suvitajaid ja vee tarbimine kasvab hüppeliselt, ei jätku piisavalt vett,“ kurtis Lond. „Ja üleüldse on omaaegne torustik rajatud ebasüsteemselt, näiteks osa torudest on veetud läbi hoovide,“ lisas ta. Lond möönis, et kurtmine kurtmiseks, aga eks veemure lahendamine sõltu ikka eelkõige rahast ja Vihula vald pole väga rikas.

Lond tunnistas, et enda initsiatiivil poleks ta kandideerinud. „Väike surve oli külainimeste poolt, kes arvasid, et ka Käsmu külast võiksid ärksamad inimesed pürgida volikokku,“ ütles Lond. Samas lisas ta, et ehkki teda oma külas tuntakse hästi, ei teata temast suurt midagi teistes külades ja mingit valimisreklaami ta tegema ei hakka.

OÜ Logotikke teeb tööstuslikult tikandeid nagu näiteks firma logod jms. Klientideks on õmblus- ja reklaamifirmad, samuti sõjavägi ja kaitseliit. Logotikke viie töötajaga tsehh asub Harjumaal Vihasool ja Tallinnas on kontor, kus võetakse tellimusi vastu.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara