6. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ettevõtja kandideerimisest: tahan pakkuda oma finantsalast kogemust

Mul on tänaseks tekkinud juba kogemusi ja oskusi, mida võiks ka kodupiirkonna edendamiseks kasutada, põhjendas siseuksi tootva OÜ Nordsellers juhatuse esimees ja üks omanikest René Rahnu, miks ta kandideerib Põdrala vallavolikokku valimisliidu nimekirjas.

„Kuna minu hariduslik taust on finantsjuhtimine, siis arvan, et just selles vallas on mul kogemusi,“ ütles Rahnu. „Eelkõige suudaksin kaasa rääkida ja olla abiks näiteks eurorahade ja muude abirahade taotlemisel.“ Samas rõhutas Rahnu, et tegelikult on Põdrala vald eurorahade toomisel olnud ka seni päris tubli. „Eelmisel ja jooksval aastal on siin päris mitu suurt projekti ära tehtud,“ lisas ta.

Rahnu sõnul ta mingit valimisreklaami ei tee. „Ehkki minu ettevõte ei tegutse Põdrala vallas, teavad valla elanikud mind hästi,“ lausus Rahnu. „Olen siin kaua elanud ja minu esivanemad on siit pärit.“

Nordsellersi põhitoodang on siseuksed ja erinevad spoondetailid. Tootmine asub Mäos ja oma toodangu müümisel kasutab ettevõte edasimüüja ASi Sunorek salongidevõrku.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077