Saekaatri omanik: vallavõim peaks vaatama ka väikeettevõtja suunas

Meie vallas huvi väikeettevõtja vastu
absoluutselt puudub ja selline olukord tuleb ära muuta, põhjendas saekaatri MJ
Prennex OÜ omanik Margus Jammer, miks ta kandideerib Taebla vallavolikokku
valimisliidu nimekirjas.

Jammeri sõnul on ta saekaatrit töös hoidnud alates 2001. aastast ja hetkel annab tööd seitsmele inimesele, kuid vallajuhid pole kordagi tema ettevõtmise vastu huvi tundnud või küsinud, et kuidas läheb. „Tavalisele töömehele mõjuks väga hästi kasvõi ainuüksi see, kui vallajuht tuleb ja küsib, et kuidas läheb või kas muresid ka on,“ lausus Jammer. „Mina ei ole näinud vallajuhti küll seda mitte kordagi tegemas.“

Jammer tunnistas, et ehkki ta elab juba pikemat aega Taebla vallas, oli ta seni sisse kirjutatud ühte teise valda. „Sel aastal kirjutasin end Taebla valda sisse,“ täpsustas Jammer ja möönis, et oma osa mängis sellises otsuses ka soov osaleda koduvalla volikogu valimistel. „Mingit valimisreklaami ma tegema ei hakka, sest mind teatakse päris hästi,“ lisas Jammer.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara