2. oktoober 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Juhtmetootja koondab taas

Volex Estonia, kes selle aasta aprillis taotles 70 töötaja koondamist, on seda majanduse madalseisust ülesaamiseks sunnitud taas tegema, kirjutas Meie Maa.

“Koosseisu on vaja veel vähendada, et masu põhi üle elada,” nentis ettevõtte juhatuse liige Margus Tang ja lisas, et seekordse koondamise järel peaks ettevõttes töötajate arv ning nende töökoormus tasakaalu saama.

Sügisene koondamislaine toimub novembris ja puudutab kuni kolmekümmet ettevõtte töötajat.

Koosseisu arvuline langetamine Volex Estonia OÜs on Tangu sõnul tingitud eelkõige tellimuste vähenemisest. “Need masinatootjad, kellele juhtmesüsteeme toodame, on oma tellimused väga kokku tõmmanud ja tellimusi pole kuskilt juurde tulemas. Samuti ei anna meil enam rakendada osalist tööaega ja koondamine tuleb lihtsalt ära teha,” rääkis ettevõtte juht.

Kuressaares mitmesuguste sõidukite mootorite elektrisüsteemide juhtmekomplekte tootev Volex Estonia kuulub aprilli algusest Briti firmale Ionix Holdings Limited. Ionixi omanikud on Volex Groupist lahku löönud britid, allüksuse Volex Wiring Systems endine juhtkond.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077