Juhtmetootja koondab taas

Volex Estonia, kes selle aasta aprillis
taotles 70 töötaja koondamist, on seda majanduse madalseisust ülesaamiseks
sunnitud taas tegema, kirjutas Meie Maa.

“Koosseisu on vaja veel vähendada, et masu põhi üle elada,” nentis ettevõtte juhatuse liige Margus Tang ja lisas, et seekordse koondamise järel peaks ettevõttes töötajate arv ning nende töökoormus tasakaalu saama.

Sügisene koondamislaine toimub novembris ja puudutab kuni kolmekümmet ettevõtte töötajat.

Koosseisu arvuline langetamine Volex Estonia OÜs on Tangu sõnul tingitud eelkõige tellimuste vähenemisest. “Need masinatootjad, kellele juhtmesüsteeme toodame, on oma tellimused väga kokku tõmmanud ja tellimusi pole kuskilt juurde tulemas. Samuti ei anna meil enam rakendada osalist tööaega ja koondamine tuleb lihtsalt ära teha,” rääkis ettevõtte juht.

Kuressaares mitmesuguste sõidukite mootorite elektrisüsteemide juhtmekomplekte tootev Volex Estonia kuulub aprilli algusest Briti firmale Ionix Holdings Limited. Ionixi omanikud on Volex Groupist lahku löönud britid, allüksuse Volex Wiring Systems endine juhtkond.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara