Liviko tootmisdirektorina asus tööle Riho Sõber

AS Liviko tootmisdirektorina asus tööle
joogitööstuse spetsialist ja pikaajaliste kogemustega tootmisjuht Riho Sõber,
teatas ettevõte.


Viimase kahe aasta vältel on Riho Sõber olnud Liviko lahjade alkohoolsete jookide tootmise tehnoloogia ja uue, septembris avatava villimisliini projektijuht alates selle kavandamisest kuni juurutamiseni.
„Riho Sõber on kasutanud oma teadmisi ja pikaajalisi kogemusi toiduaine- ja alkoholitööstusest Liviko jaoks parimal viisil ning osutunud ka eesmärgikindlaks meeskonnamängijaks,“ ütles AS Liviko juhatuse esimees Janek Kalvi ja rõhutas Sõbra rolli lahjade alkohoolsete jookide tootmisbaasi ja tootmisrežiimi väljatöötamisel
Rahvusvahelise töökogemusega Riho Sõber on töötanud erinevates toiduainetööstuse ettevõtetes nii jookide tootmise kui ka joogitööstuse arendamise alal. Aastatel 1985-2002 töötas ta AS-is Saku Õlletehas, kus tõusis remondimeistrist tootmisdirektoriks. Alates 2002. aastast on Riho Sõber olnud ettevõtja, konsulteerides, kavandades ja juhtides mitmeid erinevaid tootmisvaldkonna projekte, äriplaane ning investeeringute kavasid.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

NPM Silmet otsib TEHNIKAVALDKONNA HOOLDUSJUHTI

NPM Silmet AS

02. september 2017

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Käsi­raamatud