9. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pealtnägija: Eesti Energia varjas suurejoonelist pettust

65 000 Eesti Energia klienti võiks maksmise päeva pealt peatada, sest neile esitatakse ebaseaduslikke arveid.

ETV saade Pealtnägija paljastas, et Eesti Energia pole juba aastaid kontrollinud elektriarvestite mõõtmistäpsust ning ettevõtte sisedokumentitest selgus, et kasutustähtaja ületanud arvesteid on üle Eesti kokku 65 000.

Eesti Energiat ähvardab seaduste mittetäitmise eest mitme miljardi krooni suurune trahv, mille vältimiseks pole midagi ette võetud, vahendas ERR. EE Jaotusvõrk OÜ juhataja Tarmo Mere ütles saates, et kolme seaduse rikkumisest on teadlik ka Konkurentsiamet. Viimase juht Märt Otsa sõnul ei ole amet sellest aga teadlik. "Konkurentsiamet ei saa anda luba seaduse rikkumiseks," ütles Ots.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077