Saaremaa laevaehitaja loobub Ukraina võõrtöölistest

Saaremaal Nasval tegutsev laevatootja
Baltic Workboats koolitab välja kohalikud keevitajad, kes asendaks möödunud
aasta alguses palgatud kuut Ukraina oskustöölist.

"Panustame tulevikus rohkem oma tööjõule," ütles Baltic Workboatsi juhatuse esimees Margus Vanaselja Meie Maale. "Seetõttu olemegi võtnud suuna Ukrainast palgatud tööliste arvu vähendamisele," lisas ta.

Vanaselja sõnul on ukrainlased palgatud sealse firma kaudu ning teevad Saaremaal allhanketööd, mistõttu on ukrainlaste töötunnitasu suurem kui vahendajateta tegutsevatel eestlastel. "Pikemas perspektiivis tahaks ainult Eesti tööjõule toetuda, sest välismaalt värbamine läheb liiga kalliks," märkis ta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara