Jüri Käo: Liive peab jätkama Eesti Energia juhina

Eesti Energia nõukogu esimees Jüri Käo
ütles, et kuna nõukogu on EE juhatuse esimehe Sandor Liive ja juhtkonna tööga
rahul, ei kavatse nad uut juhti otsima hakata ning teevad
juhatusele ettepaneku töö jätkamiseks.

"Nõukogu on kindlasti praeguse juhatuse jätkamise poolt ja mingit konkurssi uue juhatuse esimehe kohale me välja ei kuuluta," lausus Käo. Küsimuse peale, kas EE juhatuse esimees Sandor Liive on valmis oma ametikohal jätkama, vastas ta kiirelt: "Jah, kindlasti." Käo lisas, et ees on suured väljakutsed, pooleliolevad projektid, sh uue õlitehase ehitus.

Energiafirma nõukogu on selle liikme Meelis Virkebau sõnul üksmeelne ja leiab, et EE kontsern on hästi juhitud. Virkebau sõnul on juhtidega saadud rääkida nii headest asjadest kui ka tõsisematel teemadel, näiteks mullu oktoobris aset leidnud põlengust Estonia Kevanduses. "Arutasime tekkinud kahjusid, püüdsime leida lahendusi, oli avameelne arutelu ega polnud mingit varjamist," lisas ta.

Eesti Energia nõukogu koosolek toimub 3. septembril, kus lisaks juhatuse esimehe ja liikmete valimisele on arutlusel ka täiendavate dividendide maksmine omanikule ehk riigile.

Sandor Liive ametiaeg saab läbi tänavu detsembris. EE nõukogu, mida varem juhtis Urmas Sõõrumaa, nimetas Liive kolmeks aastaks ametisse 2006. aasta 1. detsembril. Enne seda oli Liive energiafirma juhina töötanud juba aasta aega, pärast seda, kui endine juht Gunnar Okk ameti maha panSandor Liivei.

Sandor Liive

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara