30. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Dieet-Pepsit maitsestas kärvanud hiir

Florida abielupaar leidis plekkpakendis dieet-Pepsi purgist haisva tegelase, kes lähemal uurimisel osutus kärvanud hiireks, vahendas Lenta teleprogrammile Eyewitness News antud intervjuud.

Amy Denegri ja tema mees Fred grillisid tagahoovis liha. Kui Fred multipakendist pärineva eelviimase Pepsi purgi avas, neelas ta sõõmu ja ütles, et joogil on halb maitse. Ta valas märjukese prügikasti ja oh imet, avavusest tuli nähtavale roosakas asi, mis sarnanes Amy sõnul makaronile.

Naine raputas asjanduse papptaldrikule ja tegi sellest mitu fotosalvestust. Suurem osa Pepsi salapärasest lisandist jäi seejuures plekkpurki, kuna ei mahtunud kitsast avavusest välja. Amy hinnangul oli see hiir või väike rott, sest august rippus selline saba.

Denegrid viisid Pepsi koos hiirega Toidu ja ravimiametisse. Pärast teste selgub, kui kaua hiir karastusjoogi purgis oli. Paar märkis, et ei julge pärast vahejuhtumit enam kunagi plekkpurkides jooke osta, vaid eelistavad läbipaistvaid pudeleid.

Pepsi teatas, et uurib, kuidas hiir plekkpurki sattus. Firma on saanud mitmeid sarnaseid kaebusi, kuid varem oli alust arvata, et loomad ja putukad uppusid joogi sisse pärast purkide avamist. Sel korral oli hiir purgis aga juba enne.

Pilte hiire sabaga saab vaadata siit.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077