Pensionid kukutasid Lockheedi kasumit

Maailma suurim kaitsetööstuskompanii
Lockheedi kasum vähenes juba teist kvartalit järjest,kuna pensionikulud kasvasid
ja protestide tõttu lükati edasi ettevõtte jaoks suurim infoteenusteleping.

Lockheedi puhaskasum vähenes aastataguselt 882 mln dollarilt ehk 2,12 dollarilt aktsia kohta 734 mln dollarile ehk 1,83 dollarile. Pensionikulud vähendasid kasumit 75 mln dollari võrra ehk 19 sendi võrra aktsia kohta. Käive kasvas 1,8 protsenti, 11,2 miljardile dollarile. Analüütikud prognoosisid kasumiks 1,81 dollarit aktsia kohta 11,2 miljardi dollarilise käibe juures.

Lockheed prognoosis, et teisel poolaastal kasvab käive umbes üheksa protsenti, kuna üks ettevõtte veninud projektides läheb töösse.

Ettevõte säilitas aprillis antud selle aasta prognoosid – 7,15 kuni 7,35 dollarit puhaskasumit aktsia kohta 44,7 kuni 45,7 miljardi dollarilise käibe juures. Analüütikud on prognoosinud selle aasta kasumiks aktsia kohta 7,41 dollarit 45,3 miljardilise käibe juures.

Lockheedi aktsia hind kukkus 7,7 protsenti, 75,82 dollarile.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara