Lemmikloomatoidu tööstused tahavad ühtseid norme

Balti Lemmikloomatoidu Tööstuse Liit (BIPA)
astus üle-Euroopalise erialaorganisatsiooni liikmeks, et saada abi
lemmikloomatoidule kehtivate normide väljatöötamiseks.

BIPA loodab rahvusvahelisest koostööst Euroopa Lemmikloomatoidu Tööstuse Föderatsiooniga tootmistingimuste paranemist ja lemmikloomade toidule kehtivate normide väljatöötamist, teatas tootjate liidu peasekretär Mindaugas Broga ajakirjandusele.

“Loodame, et BIPA aitab ühendada loomatoidu tootjaid Balti riikides ning luua dialoogi BIPA ja avalikkuse vahel. BIPA sooviks on informeerida avalikkust loomade sotsiaalse rolli suurenemisest ühiskonnas, samuti rõhutada vastutustundliku loomapidamisega kaasnevaid kohustusi,” lisas Broga.

Euroopa Lemmikloomatoidu Tööstuse Föderatsioon (FEDIAF) esindab 21 lemmikloomade toidu tootjate ühendust ja rohkem kui 450 loomatoitu valmistava kompanii vaateid ning huvisid Euroopas, Föderatdioon ajab oma liikmete õiguslikke, poliitilisi ja tootmist puudutavaid tehnilisi küsimusi Euroopa Liidu institutsioonide ja muude rahvusvaheliste organisatsioonide juures.

Mullu aprillis asutatud BIPA koondab kohalikke olulisemaid lemmikloomatoidu tootjaid ja nende esindajaid. Selle liikmed on viis Eesti, Läti ja Leedu lemmikloomatoidu tootjat, mis hõlmavad ligikaudu 80% Balti turust: Royal Canin Eesti, Akvatera, Mars Lietuva, Nestle Purina, Kauno grudai. BIPA tööd koordineeritakse Vilniusesest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara